Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ''SOUKOS'' ΚΑΙ ΣΤΗΝ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ 
 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το σχολείο μας στο εργοστάσιο κατασκευής Robot Soukos και στην 110 Πτέρυγα Μάχης. 
Στο εργοστάσιο οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν διάφορα Robots που πολλά απ' αυτά ξεπερνούσαν τη φαντασία τους. Robots που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εργοστασιακές εγκαταστάσεις , όσο και robots χρήσιμα για αμυντικούς σκοπούς στην αστυνομία ή το στρατό. Η ξενάγηση ήταν υποδειγματική κι αυτό οφείλεται  στο προσωπικό του εργοστασίου, τους οποίοιυς και ευχαριστούμε.
Μετά το εργοστάσιο ρομποτικής επισκεφτήκαμε την 110 Πτέρυγα Μάχης. Πήγαμε στον Πύργο Ελέγχου όπου εκεί οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας μας μίλησαν για την σπουδαία δουλειά που κάνουν (συντονισμό προσγειώσεων και απογειώσεων των αεροπλάνων) και είδαμε όλα τα ηλεκτρονικά όργανα που χειρίζονται.Μετά επισκεφτήκαμε τη Μετεωρολογική Υπηρεσία όπου κι εκεί οι υπεύθυνοι αξιωματικοί μας έδειξαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πολλούς χάρτες που βοηθούν στη πρόγνωση του καιρού. Κλείνοντας την εκπαιδευτική μας εκδρομή επισκεφτήκαμε ένα υπαίθριο χώρο με παλιά εκθέματα πρόγνωσης του καιρου.



Πραγματικά οι εντυπώσεις ήταν άριστες!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου