Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

σας ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό για το σχολικό έτος 2014-2015, πρόκειται να δημιουργήσουμε μια νέα ιστοσελίδα για το σχολείο μας με θέματα εκπαιδευτικά  και άλλα που άπτονται των δραστηριοτήτων των τάξεων ή και γενικότερα της σχολικής μονάδας.Μέχρι να γίνει όμως αυτό, οι όποιες σχολικές δραστηριότητες θα αναρτώνται στο υπάρχον blog που εδώ και δυο τρία χρόνια μας φιλοξενεί. Σ΄αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το δημιουργό του  blog κ. Σβίλια Διονύσιο για την βοήθεια που μας πρόσφερε και εξακολουθεί να προσφέρει.

Έστω και ετεροχρονισμένα λοιπόν κρίναμε σκόπιμο να αναρτηθούν κάποιες σχολικές δραστηριότητες

Δραστηριότητα 1:

΄΄Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου΄΄


Από τη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου

Σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου παρουσίασαν σε διαφορετικές μέρες τις γιορτές σχετικά με τα Χριστούγεννα.Η γιορτινή ατμόσφαιρα και η χαρούμενη διάθεση ήταν διάχυτη παντού στον καλαίσθητο χώρο του Μορφωτικού -Πολιτιστικού Συλλόγου,

όπου για πρώτη φορά φέτος οι μαθητές αφήνοντας τους οικείους χώρους του Σχολείου, παρουσίασαν τις γιορτές. Αξίζει να σημειωθεί ο ξεχωριστός, λαμπερός και χριστουγεννιάτικος τόνος που έδωσαν οι  μαθητές του Νηπιαγωγείου κάνοντας τη γιορτή τους βράδυ.

Από τη γιορτή του Νηπιαγωγείου
 


 


Δραστηριότητα 2:

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


 


 

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 αντιπροσωπία μαθητών του Σχολείου μας κρατώντας τη γαλανόλευκη παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, προς τιμήν του Πολιούχου Γαλήνης, Αγίου Αθανασίου. Ήταν αρκετό συγκινητικό , άν και  Σάββατο , ημέρα που οι μαθητές δεν έχουν σχολείο, αντιπροσωπία τους να παρευρίσκεται στον Ιερό Ναό, να τιμούν τον Άγιο και εν τέλει να δείχνουν πως η μαθητιώσα νεολαία δε μένει αδιάφορη στις παραδόσεις του τόπου μας.


Δραστηριότητα 3:

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Και φέτος πάλι έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο σχολείο μας. Η χαρά των μαθητών ήταν έκδηλη και η αγωνία τους μεγάλη για το ποιος θα κερδίσει το φλουρί. Το δώρο ήταν μια ψηφιακή μγηχανή, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.Τυχερός ο μαθητής της Δ΄Τάξης Αθανάσιος Γκ., στον οποίο ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός και να έχει πρόοδο σ' όλους τους τομείς της ζωής του.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου